Sauna suljettu ma 16.3.2020 lähtien koronaepidemian vuoksi

Rauhaniemen sauna on vielä avoinna sunnuntaina 15.3.2020 normaalisti klo 20 saakka, mutta suljettu maanantaista 16.3.2020 lähtien toistaiseksi koronatilanteen vuoksi.

Tiedote 15.2.2020:

Rauhaniemen sauna on suljettu 16.3.2020 alkaen toistaiseksi. Viranomaisten suosituksesta koronavirusepidemian johdosta Rauhaniemen sauna on suljettu 16.3.2020 toistaiseksi. Tiedotamme asiaan liittyen kotisivuilla.

Tampereen TaTU hallitus

Due to Coronavirus epidemic the sauna is closed until further notice. We will inform on the homepages of Rauhaniemi in due course of any changes to the situation.


Kommentit

Sauna suljettu ma 16.3.2020 lähtien koronaepidemian vuoksi — 1 kommentti

  1. No ei sitten valitettavasti löytynyt tolkun ihmisiä täältäkään. Ei sitä yhtäkään, joka sanoisi että nyt loppu hulluudelle ja hysterialle. Ei ole perskele ennnenkään flunssan takia saunoja suljettu. Päinvastoin, Suomessa on ammoisista ajoista käyty saunassa puhdistautumassa ja taudeista paranemassa. Helppoahan se on ulvoa susien mukana ja mennä hysteerkkojen laumassa. mutta ei pitäisi olla vaikeata olla järkeväkään, ja sanoa että nyt loppuu hulluus ja meillä ei lähdetä mukaan tähän sekopäisyyteen, jonka korona on saanut aikaan. Tutkikaa nyt hyvät ihmiset tätä asiaa vähän tarkemmin. Ei eroa korona vaikutuksiltaan millään tavoin jokavuotisista hengitystie-infektioista, siis flunssista ja kausi-influenssoista. Joten miksi teette näin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *