Kesäaamun joogaa Rauhaniemessä 2021

Suosittu kesäaamun joogaharjoitus jatkuu Rauhaniemen kansankylpylän maisemissa Näsijärven rannalla myös kesällä 2021.

Lue tarkemmin https://www.aquarianyoga.fi/kesaaamun-joogaa-rauhaniemessa-2021/

Aloita siis tulevat kesäaamusi aikaisella joogaharjoituksella ja rentoutuksella kauniissa Näsijärven rantamaisemassa. Tunnin jälkeen olosi saattaa olla aiempaa energisempi, virkistynyt ja rentoutunut.

HUOM! Osallistujamäärä on rajoitettu ja käytössä on ajanvarausjärjestelmä https://www.aquarianyoga.fi/varausjarjestelma/, jonka kautta voit etukäteen varata ja varmistaa paikkasi haluamillesi tunneille.

HUOM! Nyt voit osallistua näille aamujoogatunneille aina myös etänä zoom-verkkoyhteyden kautta. Ilmoittaudu silloinkin tunnille aina varausjärjestelmän kautta ja saat linkin zoomiin sähköpostilla.


Harjoitus tehdään kundaliinijoogaperinteen mukaisesti ja se sisältää fyysisiä harjoituksia, meditaation ja loppurentoutuksen. Osallistuminen ei vaadi mitään aiempaa kokemusta tai tietoa joogasta ja harjoitus sopii kaikille. Ohjaajana toimii KRI-sertifioitu kundaliinijoogaopettaja Ari Marjamäki.


Kokoontuminen on aina Rauhaniemen saunan takana olevan aallonmurtajan laiturilla. Pukeudu sään mukaisesti rentoihin vaatteisiin, ota mukaan oma alusta (joogamatto, retkipatja tai pyyhe) sekä halutessasi tyyny istumista ja viltti loppurentoutusta varten sekä vettä juotavaksi. Ota mukaan myös uimavaatteet, jos haluat virkistäytyä järvessä ennen tai jälkeen harjoituksen. Huomioi pukeutumisessasi, että kesäaamut voivat olla viileitä erityisesti Näsijärven rannalla.

Tunnit ovat pääsääntöisin arkisin ma-pe klo 7.30-8.30 ja satunnaisesti myös viikonloppuisin la-su. Tarkista kuitenkin aika aina päiväkohtaisesta fb-tapahtumasta. Näillä näkymin joogatunteja olisi 1.6.-13.8.2020 välisenä aikana yhteensä noin 50 kertaa. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan aina viimeistään edellisenä iltana klo 21 mennessä facebook-tapahtumassa “Kesäaamun Joogaa Rauhaniemessä 2021“. Lisätietoja voit kysyä fb-viesteillä tai info@aquarianyoga.fi tai p. 0400-883715 / Ari Marjamäki

Hinnat ja maksuvaihtoehdot:

Maksut etukäteen joko holvi-verkkokaupasta https://www.aquarianyoga.fi/verkkokauppa/ tai työnantajan liikuntaetujen mobiilimaksuilla (Edenred, ePassi, EazyBreak Smartum) käyttöpaikalle “Aquarian Yoga” tai paikanpäällä käteisellä (tasaraha).

– kertamaksu 12€ / 10€ (opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät, alekoodi: 2021yhdenkerran)

– 10x kortti normaalihinta 99€ / 77€ (opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät, alekoodi: 2021korttiale)

HUOM! Mikäli kokoontumis- ja liikkumisrajoitukset estävät joogatuntien järjestämisen ulkona, korvataan tunnit live-joogatunneilla netin kautta. Samoin mikäli kylmä sää (reilusti alle 10C) tai kova sade tai tuuli estää joogan ulkona, pidetään korvaavat tunnit verkkoyhteyden kautta. Voit siis huoletta hankkia sarjakortin, koska säätilan tai mahdollisen epidemian estäessä joogan rannalla, pääset aina varasuunnitelman mukaisesti sisätiloihin joogaamaan ohjatusti netin kautta vähintään noin 40-50 kertaa kesän aikana.

Toivottavasti näemme viimeistään kesällä Rauhaniemen rannalla aikaisen aamujoogan merkeissä 🙏

Siihen saakka voikaa hyvin ja pitäkää huolta ❤️

Lisätiedot info@aquarianyoga.fi https://www.aquarianyoga.fi tai +358 400 883715 / Ari
Facebook-tapahtuma Kesäaamun Joogaa Rauhaniemessä 2021