Ison saunan remontti alkaa 28.9.2015

Rauhaniemen ison saunan remontti alkaa maanantaina 28.9.2015 ja kestää noin kaksi viikkoa. Saunaan vaihdetaan uudet lauteet ja paneelit. Pikkusauna on normaalisti auki remontin aikana.

ison_saunan_remontti

Pahoittelemme remontista aiheutuvaa haittaa.

Rauhaniemitoimikunta


Kommentit

Ison saunan remontti alkaa 28.9.2015 — 4 Comments

 1. Hei,
  Tampereen kaupunki tarjosi tänä vuonna työntekijöilleen 100 euron liikuntasetelin. Kaupinojan saunaan se käy, mutta Rauhaniemen Kansankylpylä ei ole luettelossa, miksei?
  Tervein
  Risto Haapsaari

 2. Hei,

  Rauhaniemen saunanhoitajan mukaan Tampereen kaupungin tarjoama liikuntaseteli käy Rauhaniemen kansankylpylän saunakorttien maksuksi. Hänen mukaansa kyseessä olisi Tyky-Online seteli, josta pitää tulostaa koodi mukaan maksua ja kortin lunastusta varten. Rauhaniemen kansankylpylä on listattu Tyky-setelien käyttöpaikaksi täällä http://www.tyky-kuntoseteli.fi/paikkatiedot/2990/

  Terveisin,

  webmaster@rauhaniemi.net

 3. Kiitos tiedosta! Jostain syystä, kun hain Tampereen uimaliikuntapaikkoja Tyky-linkistä, haku antoi tulokseksi vain paikalliset uimahallit ja Kaupinojan saunan.
  terv. RH

 4. Hyvä tietää ensi kerralla! Kun etsin Tyky-likistä Tampereen uimaliikuntapaikkoja, haku antoi jostain syystä tulokseksi vain paikalliset uimahallit ja Kaupinojan saunan.
  terv. RH

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *