Arvioita Rauhaniemestä netissä

Rauhaniemen Kansankylpylästä on kirjoitettu uusia arvioita ja arvosteluja nettiin. Seuraavassa otteet niistä ja linkit alkuperäisiin juttuihin.

Lähiömutsi-blogi: Satumainen Tampere lasten kanssa

Pylly vasten pyllyä kansankylpylässä

“Onko tällaista olemassakaan! Tunnelma vuonna 1929 rakennetussa Rauhaniemen kansankylpylässä (Rauhanniementie 24) on epätodellinen, reissumme teeman mukaisesti satumainenkin. Näsijärven lämpötila oli heinäkuiseen tapaan +11 ja rannalla kohoavassa saunassa lämpötila oli taas noin + 80 astetta. Kyllä niissä tunnelmissa kelpasi iltapesunsa tehdä!

Taivaalta satoi jäistä tihkua, kun kävimme uittamassa itseämme ilosta ja kauhusta kiljahdellen järvessä. Sen jälkeen iskimme kankkumme yhteissaunan lauteille, jossa istui vieretysten niin lapsia kuin mummoja, likkoja kuin äijiä. Jos tahtoo saada läpileikkauksen tamperelaisuudesta, sen saa Rauhanniemen lauteilla istuessaan – tai viimeistään vilvoitellessaan saunan ulkopuolella muun jengin kanssa. Tamperelaisella nuotilla isketty puheenporina oli niin kotoisa, että ei olisi tehnyt mieli lähteä pois ollenkaan.”

Skyscanner: Suomen parhaat saunat

Suomi on saunojen ja saunojien luvattu maa, suomalaiset saunovat vähintään kerran viikossa ja vievät mukanaan löylyihin matkailijat läheltä ja kaukaa. Mutta missä saa Suomen parhaat löylyt? Skyscanner selvitti, mistä Suomen parhaat saunat löytyvät!

10. Rauhaniemen kansankylpyläTampere

“Rauhaniemen kansankylpylä sijaitsee kätevästi aivan lähellä Tampereen keskustaa, vain muutama kilometri Keskustorilta. Rauhaniemi avatiin jo vuonna 1929 ja tunnelma on omaa luokkaansa. Saunoja on kaksi ja molemmat niistä ovat sekasaunoja, joten muista ottaa mukaasi uimapuku tai -housut. Näsijärveen voi pulahtaa kesät-talvet ja avantoon pääsee kävelemään lämmintä mattoa pitkin. Kesäisin on avoinna kesäkahvila.”


Kommentit

Arvioita Rauhaniemestä netissä — 1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *