rauhaniemen kansankylpylä

tamperelaisten suosikki jo vuodesta 1929

Kansankylpylä tarjoaa kävijöilleen Tampereen tunnelmallisimmat löylyt sekä mahtavat Näsijärven selälle aukeavat maisemat. Paikka on tamperelaisille poikkeuksellisen rakas ja paikalliset kutsuvatkin sitä tuttavallisemmin nimellä Rauhis. Nykyään Rauhis on myös turistien suosima matkakohde sekä ulkomaalaisille suomalaisia perinteitä tarjoava elämys. Rauhaniemessä on kaksi saunaa, jotka ovat yhteisiä miehille ja naisille ja niissä saunotaan uima-asuissa. Saunat ovat lämpiminä vuoden jokaisena päivänä ja uimaan pääsee myös talvisin avantoon. Rauhaniemi on myös yksi kaupungin suosituimmista uimarannoista.

Palvelut

Saunat

Rauhaniemen kansankylpylässä ovat saunat lämpiminä vuoden jokaisena päivänä. Saunaan voi tulla vaikkapa uimarannalla vietetyn päivän päätteeksi tai lenkkisaunaan lähellä olevilta Kaupin lenkkipoluilta.

SUP-lautailu

Vuokraa SUP-lauta kesäkioskistamme ja vietä rento päivä järvellä. Vuokraaminen on mahdollista aina kesäkaudella kioskin aukioloaikoina.Vuokrauksen hinta on 15 €/h.

Saunajooga

Saunajoogaa tehdään pienessä ryhmässä noin 50 asteen lämmössä. Saunan lämpö ja joogaliikkeet rentouttavat lihaksia ja vilkastuttavat aineenvaihduntaa. Lisätiedot saunajoogasta Facebook: Saunayoga Tampereen seutu.

 

Ranta ja kioski

Rauhaniemen uimaranta sijaitsee Näsijärven rannalla. Rannalla on kaksi erillistä uimarantaa ja kesäkioski, josta voi ostaa jäätelöä sekä suolaisia ja makeita herkkuja.

 

 

 

AUKIOLOAJAT

MA-PE
14.00-21.00
LA-SU
12.00-21.00

Olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä. Poikkeusaikataulut aukioloissa ilmoitamme erikseen. Tervetuloa löylyihin!

Rauhallisimmat hetket lauteilla ovat päivittäin avauksesta noin klo 18 saakka ja viikonloppuisin noin klo 17 saakka.

Huomioithan, että Rauhaniemi sulkeutuu joka päivä klo 21, jolloin myös pukuhuonetilojen tulee olla tyhjänä. Lähdethän siis lauteilta ajoissa, että ehdit rauhassa peseytyä ja pukeutua ennen sulkemisaikaa.

Ajankohtaista

Rauhaniemen verkkokauppa on avattu!

Nyt voit ostaa sarjakortit tai lahjakortin kaverille kätevästi Rauhaniemen verkkokaupasta! Koodilla RAUHANIEMI1929 saat sarjakortit myös verkkokaupasta edullisemmin. Linkin verkkokauppaan löydät helposti nettisivujen ylävalikosta.

Joulukuun poikkeusaukioloajat

Joulukuussa juhlitaan niin Suomen itsenäisyyttä, Joulua kuin vuoden vaihtumistakin, joten normiaukioloaikoihin tehtiin pieniä viilauksia. Alla joulukuun poikkeusaukioloajat. Kaikkina muina päivinä myös joulukuussa olemme avoinna ma-pe klo 14-21 ja la-su klo 12-21....

Haluaisimme kuulla mielipiteesi!

Asiakaspalautekysely on sulkeutunut tältä erää ja ilmoitamme arvonnassa voittaneille henkilökohtaisesti voitosta sähköpostitse. Kiitokset kaikille vastanneille!

Joka perjantai on vihtaperjantai!

Perjantaisin pikkusaunassa vihdotaan. Voit ottaa mukaan oman vihdan tai saat hankittua kuivatun vihdan myös Rauhaniemen lipunmyynnistä. Tervetuloa vihtomaan!

Tule kahvittelemaan kesällä rannalle

Kahvihetki virkistää mieltä ja kehoa

Kesäkioski aukeaa jälleen kesäkaudella 2022. Valikoimastamme löytyy jäätelöä, pientä suolaista ja makeaa syötävää sekä kylmiä ja lämpimiä juomia.  Kioskin yläpuolla olevasta tornista avautuu upea suomalainen järvimaisema. Tervetuloa herkuttelemaan!